Connect with us

INTERNATIONAL

RL: VIDEO: Doi morți în urma unui conflict între musulmani și hinduși în India

Published

on

Doi adolescenți au fost uciși în confruntările dintre hinduși și musulmani din estul Indiei, care au avut loc în urma unor remarci depreciative la adresa profetului Mahomed făcute de doi oficiali ai partidului de guvernământ, a anunțat sâmbătă poliția.

Poliția a deschis focul pentru a dispersa violențele din orașul Ranchi, în statul Jharkhand, dar nu era clar dacă cele două victime au fost ucise de poliție sau de revoltători.

Un oficial superior al poliției, Surendra Kumar Jha, a declarat că cel puțin 14 agenți de poliție au fost răniți în incidentul din Ranchi și din alte zone. A fost impusă o stare de asediu și au fost suspendate serviciile de internet pentru a opri escaladarea tulburărilor.

În nordul statului Uttar Pradesh, poliția de stat a declarat că a arestat 230 de presupuși scandalagii, după ce tulburările s-au extins în mai multe orașe după rugăciunile de vineri.

Comisarul de poliție din Prayagraj, orașul Pradesh din Uttar Pradesh, a declarat că protestatarii au fost identificați cu ajutorul înregistrărilor video colectate.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/video/video-doi-morti-in-urma-unui-conflict-intre-musulmani-si-hindusi-in-india/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending