Connect with us

SPECIAL

RL: Polițiștii de frontieră de la Vișeu de Sus au prins un transport ilegal de lemne

Published

on

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vișeu de Sus au oprit, marţi, în Borşa, un transport ilegal de lemne.

Şoferul camionului şi alţi doi cetăţeni români implicaţi în eveniment au adresat injurii şi ameninţări la adresa poliţiştilor de frontieră.

„În cadrul unei acţiuni, în jurul orei 7,00, în localitatea Borşa, în parcarea din zona Vârful Prislop, colegii noştri au depistat un autocamion înmatriculat în România, încărcat cu material lemnos, care staţiona cu motorul pornit. La observarea poliţiştilor de frontieră, şoferul camionului a plecat în viteză spre localitatea Cârlibaba. Deşi poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea camionului în trafic, acesta şi-a continuat deplasarea aproximativ 500 de metri, până în parcarea pârtiei de schi din Vârful Prislop”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) transmis, marţi, potrivit agerpres.ro.

Polițiștii de frontieră de la vama Vișeu de Sus au capturat transportul ilegal de lemne după ce șoferul camionului a devenit recalcitrant

Poliţiştii au solicitat conducătorului auto să se legitimeze şi să prezinte documentele de însoţire a materialului lemnos, moment în care şoferul s-a închis în cabina autocamionului şi a trecut la ameninţări. Pe timpul intervenţiei poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească spray-ul lacrimogen, moment în care şoferul a deschis portierele şi a devenit recalcitrant.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/politistii-de-frontiera-de-la-viseu-de-sus-au-prins-un-transport-ilegal-de-lemne/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending