Connect with us

Economie

RL: O firmă românească se extinde în Orientul Mijlociu

Published

on

O firmă românească din domeniul IT&C se extinde în nordul Africii și în Orientul Mijlociu.

Este vorba de compania Dai-Tech SA, deținătoare a mărcii nJoy. Acesta este un brand românesc de echipamente şi soluţii de protecţie a echipamentelor electrice şi electronice, lider pe piaţa autohtonă de UPS (sisteme neîntreruptibile de alimentare cu energie).

Compania își va extinde vânzările pe noi pieţe externe, vizând Nordul Africii și Orientul Mijlociu. Compania înregistrează deja vânzări în Tunisia şi Liban şi a început demersurile necesare pentru a intra pe piaţa din Egipt, fiind prezentă şi în alte 13 ţări din Europa.  Profitul net al companiei a crescut cu 44% în 2021, faţă de 2020, ajungând la 3,6 milioane de lei (730.000 de euro).

Pe lângă consolidarea exporturilor, strategia de dezvoltare a Dai-Tech include diversificarea portofoliului nJoy cu noi categorii de produse, pentru care piața prezintă interes în creștere, precum sistemele de captare a energiei solare pentru back-up electric.

Aceste noi sisteme solare reprezintă o alternativă „verde” pentru asigurarea unei rezerve de energie electrică. Într-o primă etapă, produsele nJoy din această categorie vor fi destinate consumatorilor rezidenţiali.

Source Link : https://romanialibera.ro/economie/economie-international/o-firma-romaneasca-se-extinde-in-orientul-mijlociu/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending