Connect with us

Economie

RL: Într-o țară asiatică tranzacțiile imobiliare se pot face și cu grâu și usturoi în avans

Published

on

China, o țară asiatică puternic dezvoltată economic, a ajuns în situația ca tranzacțiile imobiliare să poată fi făcute și cu grâu și usturoi în avans.

Un dezvoltator imobiliar disperat că piaţa imobiliară chineză este în curs de slăbire a venit cu o promoţie inedită pentru a atrage cumpărători, oferindu-se recent să accepte grâu şi usturoi ca avans.

Un anunţ al companiei Central China Real Estate, cu sediul în Henan, care avea în titlu „schimbăm grâul pe casă”, spune că cumpărătorii pot folosi recolta, la preţul de 2 yuani pe catty, o unitate de masă chineză egală cu aproximativ 500 de grame, pentru a compensa un avans de până la 160.000 de yuani (23.900,22 dolari) într-unul dintre proiectele sale.

Un agent de vânzări de la Central China Real Estate care a răspuns la numărul de telefon de pe anunţ a declarat că promoţia, destinată în principal fermierilor din regiune, a început luni şi se va încheia pe 10 iulie.

Ansamblul din provincia centrală Henan oferă locuinţe cu preţuri cuprinse între 600.000 şi 900.000 de yuani, a declarat agentul care a refuzat să îşi dea numele. La sfârşitul lunii trecute, un alt anunţ publicitar al Central China spunea că doritorii de case dintr-un alt proiect imobiliar ar putea face plăţi iniţiale în usturoi de 5 yuani pe catastif.

Source Link : https://romanialibera.ro/economie/intr-o-tara-asiatica-tranzactiile-imobiliare-se-pot-face-si-cu-grau-si-usturoi-in-avans/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending