Connect with us

În politică

RL: Igor Dodon mai stă în arest la domiciliu încă 30 de zile

Published

on

Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova, va trebui să mai stea în arest la domiciliu încă 30 de zile după ce o instanță din capitala celui de al doilea stat românesc i-a prelungit această măsură preventivă.

Judecătoria Chişinău a decis marţi prelungirea cu 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu pentru fostul preşedinte socialist Igor Dodon, relatează presa de peste Prut.

Acesta a fost reţinut pe 24 mai pentru 72 de ore, după ce procurorii au dispus percheziţii la reşedinţele sale, iar două zile mai târziu a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Fostul lider al Partidului Socialiştilor este suspectat de corupţie pasivă, acceptarea finanţării formaţiunii sale politice de către o organizaţie criminală, trădare de ţară şi îmbogăţire ilicită.

Între timp, săptămâna trecută a fost pusă sub învinuire şi soţia sa, Galinei Dodon, care a primit ca măsură preventivă interdicţia de a părăsi ţara timp de 60 de zile, potrivit agerpres.ro.

Igor Dodon stă în arest la domiciliu încă 30 de zile, dar și soția lui a fost pusă sun învinuire acuzând motivații politice în dosar

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/igor-dodon-mai-sta-in-arest-la-domiciliu-inca-30-de-zile/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending