Connect with us

În politică

RL: Daniel Gheorghe, deputat PNL, semnal de alarmă: Aeroportul Otopeni arată ca o autogară

Published

on

Daniel Gheorghe, deputat PNL, a subliniat marți, de la tribuna Parlamentului, necesitatea unor investiții de anvergură la Aeroportul Internațional din Otopeni.

Acesta este revoltat pentru că cel mai important aeroport al României a fost abandonat de ani de zile când a fost vorba de investiții de modernizare.

„ Pur si simplu de ani de zile s-a neglijat constant dezvoltarea infrastructurii celui mai mare aeroport al României, obiectiv strategic de maximă importanță națională. Nu am uitat nici să amintesc nedreptatea făcută de guvernul PSD condus de Adrian Năstase care în anul 2004 a exclus din titulatura Aeroportului „Henri Coandă” însăși numele localității unde se află acesta: Otopeni!”, a transmis liberalul pe Facebook.

Totodată, deputatul PNL spune că investițiile trebuie să vină rapid, fără a mai fi amânate de la o guvernare la alta.

„ Aeroportul Otopeni este un obiectiv strategic, de importanță națională, pe care trebuie să-l tratăm cu tot interesul și să nu le lăsăm de la o guvernare la alta așa cum s-a întâmplat cu aceste investiții de extindere, modernizare și dezvoltarea infrastructurii aeroportuare naționale”, a spus Daniel Gheorghe într-o alocuțiune din Parlamentul României.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/daniel-gheorghe-deputat-pnl-semnal-de-alarma-aeroportul-otopeni-arata-ca-o-autogara/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending