Connect with us

JUSTITIE

RL: Ce condiții va avea Elena Udrea la închisoare

Published

on

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor a explicat în ce condiții va fi închisă Elena Udrea la penitenciarul Târgșor, după ce va fi extrădată în țară.

Președintele FSANP, Cosmin Dorobanțu, a afirmat că Elena Udrea va avea parte de condiții mai bune în penitenciar, decât bătrânii din azile, sau copiii din orfelinate. Reprezentantul sindicatului a transmis un comunicat prin care a specificat care vor fi condițiile de care va avea parte Elena Udrea în penitenciar. Reprezentantul sindicatului a menționat că fostul ministru va avea parte de un meniu diversificat, de plimbări în aer liber în spațiile special amenajate, dar și de acces la TV, potrivit fsnap.ro.

„Specificul Penitenciarului Ploiești-Târgșorul Nou este reprezentat de celule concepute pentru cazarea la comun a persoanelor private de libertate femei. Din punct de vedere al spațiului asigurat Elenei UDREA, garantăm opiniei publice că va fi optim pentru respectarea unui spațiu minim individual de 4 mp pe toată perioada executării pedepsei de către fostul ministru.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/justitie/ce-conditii-va-avea-elena-udrea-la-inchisoare/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending