Connect with us

INTERNATIONAL

RL: Administrația Joe Biden va reduce nicotina din țigările din SUA pentru a nu mai provoca dependență

Published

on

Se așteaptă ca administrația Joe Biden să anunțe că intenționează să emită o normă prin care să ceară companiilor de tutun să reducă nicotina din țigările vândute în Statele Unite(SUA) la niveluri minime sau care nu provoacă dependență.

Efortul, dacă va avea succes, ar putea avea un efect fără precedent în reducerea deceselor legate de fumat și ar putea amenința o industrie puternică din punct de vedere politic, potrivit unei persoane familiarizate cu situația, anunță The Washington Post.

Se așteaptă ca inițiativa să fie dezvăluită ca parte a „agendei unificate” a administrației, o compilație de acțiuni federale de reglementare planificate, publicată de două ori pe an, potrivit unei persoane citate de The Washington Post, care a vorbit sub rezerva anonimatului.

Politica s-ar potrivi cu un obiectiv major al Casei Albe – reducerea numărului de decese cauzate de cancer, transmite stiripesurse.ro.

Biden vrea ca nicotina din țigările comercializate în SUA să nu mai provoace dependență și să se reducă astfel cazurile de cancer

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/administratia-joe-biden-va-reduce-nicotina-din-tigarile-din-sua-pentru-a-nu-mai-provoca-dependenta/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending