Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Se schimbă componenţa juriului la “Vocea României”. De ce vor fi 5 juraţi?

Published

on

Cel de-al 10-lea sezon vine cu schimbări mari, dar şi cu promisiuni pe măsură. Cum va arăta din toamnă show-ul vedetă de la Pro TV?

Emisiunea-concurs “Vocea României” revine cu cel de-al 10-lea sezon şi, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley şi Theo Rose, vor sta pe acelaşi scaun. Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes şi Denis Roabeş. Cu toţii se vor lupta să descopere cea mai bună voce a României.

Vocea Romaniei sezonul 10 cinci jurati (5) Tudor Chirila jpg

„Mie mi-a fost foarte dor de “Vocea României”, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul”, spune Tudor Chirilă. “Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care, am posibilitatea să îmi exersez „competențele pedagogice” și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate. Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt”, e de părere el. “Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public”, mai spune Tudor Chirilă.

Source Link : https://okmagazine.ro/vedete/news/se-schimba-componenta-juriului-la-vocea-638796.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending