Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Loredana Groza, în costum de baie şi într-o rochie fără lenjerie intimă, la 52 de ani. Are un trup fără cusur!

Published

on

Dacă tot este ţinta tuturor roast-urilor din România şi toţi spun că şi-a făcut operaţii estetice, artista le-a dat peste nas tuturor cu o imagine de zeiţă la malul mării.

Aflată zilele acestea în vacanţă în Grecia, pe însorita şi exclusivista insulă Mykonos, Loredana Groza şi-a făcut toate poftele şi s-a bucurat din plin de zilele relaxate, în care a putut sta în voie la plajă şi a putut cutreiera străduţele insulei, fără a fi agasată de admiratori.

Dar să nu credeţi că nu a întors toate privirile după ea! Cu atât mai mult cu cât diva Loredana şi-a luat în bagaj tot felul de costume de baie, dar şi de ţinute sexy, cu care a defilat fără inhibiţii, cu mândria femeii trecute de 50 de ani pentru care vârsta e chiar doar un număr.

În weekend, ea le-a arătat tuturor că poţi purta o rochie cu vedere la coapse, chiar şi fără lenjerie intimă, la 52 de ani, şi să arăţi tot sexy.

Şi, dacă mai erau cârcotaşi care să se lege de dimensiunile sale ori să râdă, ca atâţia alţii, de preocuparea ei pentru a rămâne tânără şi frumoasă, Loredana Groza a demonstrat şi că are un trup fără cusur, bine tonifiat şi lucrat la sală, cu pătrăţele cu tot!

Ea s-a lăsat fotografiată pe ţărmul mării într-un costum de baie format din două piese, de culoarea ciocolatei. Picioarele lucrate, fără pic de celulită, abdomenul sculptat, cu acele şanţuri vizibile atât de senzuale, şi un decolteu ferm, le-au cam făcut invidioase pe fanele sale internaute, care nu prea au avut ce cusur să-i găsească. „Arăţi mai bine acum față de cum arătai în tinerețe” a fost unul dintre mesajele care au complimentat-o. „Eşti grozavå, Loredana, arăţi super, parcă ai avea 25-30 ani. Felicitări!”, i-a comentat cineva. În timp ce altcineva i-a remarcat eforturile la sală: “Nice gym body😍🔥”.

FOTO: Instagram

Source Link : https://okmagazine.ro/vedete/news/loredana-groza-in-costum-de-baie-la-52-de-ani-638797.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending