Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Ben Stiller l-a vizitat pe președintele Volodimir Zelenski în Ucraina, la Kiev

Published

on

Ben Stiller se alătură numeroaselor vedete care îl sprijină pe președintele ucrainean în momentele dificile prin care țara sa trece.

Războiul cu Rusia nu dă semne că s-ar sfârși prea curând. Din 24 februarie, data primului atac al Rusiei, Volodimir Zelenski promite că el și țara lui nu vor capitula.

Ben Stiller l a vizitat pe președintele Volodimir Zelenski (6) jpg

Criza umanitară este însă cea care îngrijorează, iar actorul Ben Stiller i-a făcut personal o vizită la Kiev lui Volodimir Zelenski, în calitatea sa de ambasador al bunăvoinței UNHCR, pe 20 iunie.

Volodimir Zelenski și Ben Stiller au discutat despre nevoile urgente ale refugiaților mutați temporar în Polonia pe care actorul i-a vizitat cu o zi înainte.

Scopul lui Ben Stiller a fost să discute cu familiile dezrădăcinate, alungate de cruda invazie rusă. Actorul a călătorit la Rzeszow, Polonia, pe 18 iunie, înainte de Ziua Mondială a Refugiaților (20 iunie), în rolul său de Ambasador al Bunăvoinței al Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați. Fotografiile îl arată pe Stiller vizitând un centru logistic UNHCR pentru distribuirea de provizii, vizitând granița la Medyka și vizitând un centru de protecție al UNHCR.

Hub-ul oferă servicii de protecție a copilului și asistență juridică, dar și sprijin psiho-social.

Într-o declarație postată pe Instagram, el a spus că scopul vizitei sale a fost de a afla și de a împărtăși povești, dar și de a intensifica apelurile la solidaritate.

Source Link : https://okmagazine.ro/vedete/news/ben-stiller-l-a-vizitat-pe-presedintele-volodimir-638812.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending