Connect with us

În politică

RL: Vizita Prințului Charles la Romexpo e un semn de apreciere al eforturilor României pentru ajutorul dat Ucrainei

Published

on

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, consideră că vizita Prințului Charles la centrul pentru refugiaţi ucraineni de la Romexpo este „încă un semn de apreciere și de recunoaştere a eforturilor pe care România şi românii le fac pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea războiului”.

„A fost o onoare şi o reală plăcere întâlnirea de astăzi cu Alteţa Sa Regală Prinţul Charles şi cu Majestatea Sa Margareta la centrul pentru refugiaţi ucraineni de la Romexpo. Vizita Alteţei Sale Regale este încă un semn al recunoaşterii eforturilor pe care România şi românii le fac pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea războiului. Centrul de la Romexpo este atât un supermarket gratuit în care refugiaţii ucraineni găsesc alimente, haine pentru copii şi produse de strictă necesitate, cât şi un punct de informare în care pot primi îndrumare şi protecţie temporară din partea statului român”, a scris Nicuşor Dan, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

Vizita Prințului Charles la Romexpo e un semn de apreciere pentru România și pentru DGASMB care lucrează încontinuu de la începutul crizei ucrainene

El mulţumeşte personalului DGASMB care lucrează la foc continuu de la începutul războiului ca să găsească cele mai bune soluţii pentru cetăţenii ucraineni ajunşi la Bucureşti.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/vizita-printului-charles-la-romexpo-e-un-semn-de-apreciere-al-eforturilor-romaniei-pentru-ajutorul-dat-ucrainei/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending