Connect with us

INTERNATIONAL

RL: VIDEO: Un avion din Nepal a dispărut de pe radare. La bord se aflau 22 de persoane

Published

on

Un avion vechi de 43 de ani operat de o companie aeriană privată din Nepal a dispărut cu 22 de persoane la bord, iar oficialii au declarat că vremea înnorată a împiedicat elicopterele de căutare să zboare în zona ultimei locații cunoscute a zborului.

Avionul Tara Air a decolat din orașul turistic Pokhara, la aproximativ 140 km vest de capitala Kathmandu, cu destinația Jomsom, potrivit autorităților.

„Printre cei 19 pasageri se află doi cetățeni germani, patru cetățeni indieni și 13 sunt cetățeni nepalezi. Asta este tot pentru moment. Acum, un elicopter care a fost trimis pentru căutări s-a întors și el din cauza vremii nefavorabile”, a declarat Sudarshan Bartaula, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene.

„Aeronava cu două vidre a companiei Tara Air decolase din Pokhara spre Jomsom cu 19 pasageri la ora 9:55 (n.r. 29 mai) în această dimineață, iar la bord se aflau trei membri ai echipajului. Aeronava respectivă a dispărut la 15 minute după decolare”, a adăugat el.

Biroul meteorologic al țării a declarat că în zona Pokhara-Jomson a existat un strat gros de nori încă de dimineață.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/international/video-un-avion-din-nepal-a-disparut-de-pe-radare-la-bord-se-aflau-22-de-persoane/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending