Connect with us

În politică

RL: Soluția magistraților timișoreni: Dominic Fritz face angajări ilegale

Published

on

Primarul Timișoarei este învins a doua oară în instanță de către membrii sindicatului din Primărie. A încercat, prin fel de fel de vicleșuguri, să angajeze oamenii de la partid în administrație. Și să dea afară pe cei vechi.

Chestiunea cu înființarea unor entități noi n-a ținut în fața judecătorilor. Nici cu organizarea unor concursuri de formă.

În sentința Tribunalului Timiș se scrie clar că cele nouă angajări pe posturi, din ultima perioadă, sunt nelegale.

Dominic Fritz nu face doar angajări ilegale ci și reclamă legală pe google adwords

Tribunalul Timiș a decis suspendarea și celei de-a doua organigrame, aprobate în martie 2022, după ce aceeași instanță o suspendase și pe prima, cea din iunie 2021. Odată cu suspendarea celei de-a doua organigrame, sunt suspendate și mai multe dispoziții care priveau angajații, dar și concursurile de recrutate organizate în baza noii structuri. Totodată, a fost suspendat și un al doilea HCL, cel de înființare a Administrației pentru Educație și Sănătate. Suspendarea ar fi valabilă până la luarea unei decizii pe fond, în procesul de anulare a celor două hotărâri. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată de primărie în următoarele cinci zile, scrie Ziua de vest.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/solutia-magistratilor-timisoreni-dominic-fritz-face-angajari-ilegale/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending