Connect with us

JUSTITIE

RL: Narcis Hogea, tatăl unui tânăr mort la Colectiv, nu se împacă cu decizia de astăzi a instanței

Published

on

Narcis Hogea, tatăl lui Alexandru Hogea, un tânăr mort după incendiul de la Colectiv, spune că abia așteaptă al doilea dosar. „L-au ținut până când infecțiile nosocomiale l-au invadat și nu a mai fost nimic de făcut”, a povestit acesta la Aleph News.

Narcis Hogea a explicat la Aleph News că fiul lui a ajuns la Viena abia în data de 7 noiembrie, deși ar fi fost chemat din 4 noiembrie.

„În momentul în care a ajuns, medicii de la Viena ne-au spus că de ce a ajuns așa târziu, de ce nu am venit când ne-au chemat ei. Pentru că acești oameni nu au vrut să-l lase și așa că abia aștept un al doilea dosar care e încă în faza de urmărire la procuratură să ajungă în instanță și să îi văd și pe ceilalți oameni cum vor plăti pentru greșelile pe care le-au făcut”, a spus acesta.

Narcis Hogea, tatăl unui tânăr mort la Colectiv, spune că fiul lui, Alexandru, a murit cu zile din cauza greșelilor unor oameni

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/narcis-hogea-tatal-unui-tanar-mort-la-colectiv-nu-se-impaca-cu-decizia-de-astazi-a-instantei/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending