Connect with us

INTERNATIONAL

RL: Moscova se pregătește să-l „măture” pe Putin pentru războiul din Ucraina care pare „pierdut”

Published

on

Înalţii oficiali de securitate ai lui Vladimir Putin cred că războiul din Ucraina este „pierdut”, ceea ce face şansele unei lovituri de stat mai probabile, spune un analist de la Moscova.

Şansele ca dictatorul rus să declanşeze o lovitură nucleară scad deoarece ofiţerii refuză să-i execute ordinul, declară jurnaistul Christo Grozev, care sugerează că Putin va pierde puterea.

El spune că este puţin probabil ca oficialii din conducere să se supună comenzilor lui Putin de a lansa arme nucleare. Majoritatea ofiţerilor cred că Putin nu va mai fi la putere peste trei luni.

„Cred că elita informată din cadrul forţelor de securitate este cea care înţelege că războiul este pierdut”, a spus Grozev pentru Radio Liberty. El a spus că cercul apropiat al lui Putin înţelege că preşedintele va avea nevoie de o mobilizare totală în masă pentru a câştiga războiul, dar acest lucru ar provoca o „explozie socială” în Rusia.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/moscova-se-pregateste-sa-l-mature-pe-putin-pentru-razboiul-din-ucraina-care-pare-pierdut/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending