Connect with us

În politică

RL: Daniel Gheorghe(PNL) taie avântul PSD privind cota progresivă de impozitare: Socialismul aparține trecutului

Published

on

Daniel Gheorghe, deputat PNL, dezaprobă total propunerea PSD de a reintroduce în România cota progresivă de impozitare, proiect ce ar întoarce România în timp și ar genera efecte nedorite.

Dintre aceștia, deputatul PNL, Daniel Gheorghe, a fost foarte tranșant cu această propunere.

„ Nu voi accepta sub nicio formă reintroducerea impozitului progresiv.
Impozitul progresiv este o măsură socialistă îndreptată direct împotriva celor ce lucrează onest, împotriva antreprenorilor și a mediului privat. Impozitul progresiv este din punct de vedere moral o amnistie indirectă pentru evazionisti și pentru cei care trăiesc fentand legea ”, a transmis acesta pe Facebook.

Totodată, tânărul deputat național-liberal își argumentează poziția față de acest proiect fiscal, evidențiind beneficiile pe care le-a adus cota unică de impozitare în comparație cu un impozit progresiv ce ține de domeniul trecutului socialist al României, din primii ani de după evenimentele din decembrie 1989.

„ Cota unică de impozitare rămâne o măsură liberală care a rupt definitiv România de socialism și de o economie mincinoasă și caracterizata de o cârpeală permanentă.
Întoarcerea României la cota de impozitare progresivă este inacceptabila; socialismul aparține trecutului la fel precum defintiv trecutului trebuie să aparțină și simpatia pentru cei care profită de munca altora și cei care încalcă legea!
Nu va există nicio cotă progresivă! ”, a concluzionat acesta.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/daniel-gheorghepnl-taie-avantul-psd-privind-cota-progresiva-de-impozitare-socialismul-apartine-trecutului/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending