Connect with us

Economie

RL: Cel mai mare salon de armament din estul Europei va fi în România

Published

on

Cel mai mare salon de armament din estul Europei, BSDA, va fi organizat în România.

BSDA 2022 se va desfășura la București, pe platforma Romaero Băneasa, în perioada 18 – 20 mai 2022. Aceasta va fi cea de-a VIII-a editie a salonului Black Sea Defense and Aerospace, BSDA.

„Dupa amanarea evenimentului programat pentru primavara anului 2020, pe fondul restrictiilor impuse de pandemia COVID-19, BSDA revine la Bucuresti cu cea mai mare editie de pana acum. Peste 380 de companii din industria mondiala de aparare, aeronautica si securitate, din 32 de tari, si-au anuntat participarea si vor prezenta, pe durata celor trei zile, cele mai noi produse si servicii din portofoliu”, anunță un comunicat de presă.

Ca element de noutate, compania Lockheed Martin (SUA) aduce pentru prima dată în România un simulator pentru avionul de generație a V-a, F-35. Aducerea la București a simulatorului de F-35 este cu atât mai importantă cu cât România ar urma să cumpere și ea avioane F-35.

Source Link : https://romanialibera.ro/economie/economie-interna/cel-mai-mare-salon-de-armament-din-estul-europei-va-fi-in-romania/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending