Connect with us

În politică

RL: Ce spune premierul Ciucă despre creșterea taxelor și a impozitelor

Published

on

Premierul Nicolae Ciucă a făcut declarații cu privirea la introducerea impozitului progresiv. Premierul României a fost ferm spunând că anul acesta nu va fi modificat sistemul de impozitare şi nu vom avea taxe noi.

Şeful Executivului a anunţat că ieri după amiază s-a stabilit, în cadrul coaliţiei, ca la nivelul Ministerului Finanţelor să se facă o analiză care ulterior va fi discutată cu reprezentanţii instituţiilor de specialitate, cu mediul de afaceri şi cu întregul mediu asociativ, prin care vor căuta ca prin măsurile luate să asigure o optimizare a mediului fiscal. Termenul pentru această analiză este de două săptămâni.

Premierul Ciucă face clarificări: Anul acesta nu va fi modificat sistemul de impozitare, nu vom avea taxe noi

”În discuțiile pe care le-am avut în cadrul coaliției, ieri după amiază am stabilit ca la nivelul Ministerului Finanțelor să avem o analiză care ulterior va fi discutată cu reprezentanții instituțiilor de specialitate, cu mediul de afaceri şi cu întregul mediu asociativ”, a spus premierul.

”Nu cred că în momentul de față trebuie să vorbim de taxe noi, de alte măsuri, în condiţiile în care vedem cu toţii care este contextul în care ne desfăşurăm activitatea”, a mai spus premierul, precizând că un anunț se va face după ce la Ministerul Finanţelor se vor finaliza aceste analize, potrivit news.ro.

Source Link : https://romanialibera.ro/economie/economie-interna/ce-spune-premierul-ciuca-despre-cresterea-taxelor-si-a-impozitelor/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending