Connect with us

Vedete

OK! Magazine: EXCLUSIV Roxana Ciuhulescu & Silviu Bulugioiu: “Survivor a fost un test de supravieţuire pentru amândoi”

Published

on

Deși au stat departe unul de altul doar două săptămâni și jumătate, a fost de-ajuns pentru amândoi să realizeze cât de mult își prețuiesc mica lor familie.

Trebuia să fi e o zi cu soare, în care s-o putem vedea pe fiica Roxanei Ciuhulescu, Ana, călărind în arena exclusivistă de la Equestria, unde se ţin, de obicei, competiţii de rang înalt. Dar vremea n-a ţinut cu noi şi ne-am retras în manejul interior, unde armăsarul Con Palermo a fost prietenos şi a intrat în acest tablou de familie. Şi Roxana ar fi putut să ne ofere o demonstraţie de echitaţie, dacă n-ar fi împiedicat-o accidentarea de la genunchi, care i-a grăbit, de altfel, şi eliminarea din competiţia Survivor. Dacă despre senzaţiile trăite de ea în Republica Dominicană a tot vorbit în multiple interviuri, iar Ana ar fi pariat, ca şi noi, că va sta câteva luni pe insulă, am vrut să vedem cum a resimţit lipsa ei Silviu Bulugioiu (55), cel cu care împarte de ani buni pasiunea pentru off-road şi alături de care şi-a refăcut viaţa, în 2017.

OK!:  Voi vă știți de ani buni…
Silviu: Prima dată ne-am văzut în 2013 și i-am spus că e cu nasul pe sus.

Așa ți se părea atunci?
Silviu: La momentul ăla, da. Trebuia să organizăm etapa de off-road pe care o făceam la Târgoviște şi ne-am întâlnit cu Roxana, care trebuia să prezinte evenimentul, la acest restaurant, unde…
Roxana: Eram fițoasă. (zâmbește)

Deci n-ai făcut o primă impresie prea grozavă.
Roxana: Eu i-am explicat, mai târziu, că veneam după o zi în care avusesem filmări, era vară, eram leșinată și de la căldură, şi de oboseală și mai eram și întoarsă pe dos de la o discuție cu fostul șef, că nu știu ce făcusem în ziua aia și eram nervoasă. Iar noi eram căsătorită. (zâmbeşte)

Source Link : https://okmagazine.ro/vedete/interviu/exclusiv-roxana-ciuhulesu-and-silviu-bulugioiu-635933.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending