Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Cât de schimbată este Prințesa Stephanie de Monaco, sora rebelă a lui Albert, la 57 de ani!

Published

on

În tinerețe, Prințesa Stephanie de Monaco, cel mai mic copil al fostului Prinț Rainier de Monaco și al legendarei Grace Kelly, făcea valuri cu viața ei amoroasă.

Astăzi, deși este membru activ al Principatului de Monaco, prințesa nu mai este atât de prezentă în paginile publicațiilor media, cu atât mai mult cu cât, acum, viața ei este mult mai așezată și nepiperată ca înainte.

stephanie2 jpg

La cei 57 de ani împliniți pe 1 februarie, fosta rebelă de la Monaco are la activ două divorțuri și este implicată în viața celor trei copii ai ei, Camille, Pauline și Louis. Iar asta pare că-i ocupă tot timpul.

Dacă în anii 90 Stephanie obișnuia să fie un icon fashion prin aparițiile ei publice deosebit de stilate, nu același lucru se poate spune acum, când sora Prințului Albert duce o viață solitară și discretă.

stephanie profimedia 0671825891 jpg

În plus, Stephanie este singura membră a familiei Grimaldi care nu mai participă la tradiționalul Bal al Trandafirului, acolo unde toți invitații strălucesc prin ținutele elegante.

stephanie profimedia 0683707390 jpg

Poze recente cu prințesa ne arată că aceasta a părăsit de mult lumea haute couture și a adoptat un stil mult mai confortabil, deloc feminin.

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending