Connect with us

Investigatii

RL: EXCLUSIV. Nepăsarea lui Nicușor Dan pune bucureștenii în primejdie. Pericol de incendiu în Centrul Istoric al Capitalei! FOTO

Published

on

Primarul Nicușor Dan a blocat proiectul inițial de consolidare al unei clădiri din Centrul Istoric, promițând că lucrările vor fi demarate în luna ianuarie, dar și în prezent imobilul este abandonat și ocupat ilegal de mai multe persoane, care au dat și foc recent.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii cotidianului național “România liberă”, chiar săptămâna trecută, s-a putut observa ieșind fum dintr-o încăpere situată la parterul clădirii de pe Strada Blănari, numărul 14, din Centrul Istoric al Capitalei.

Din informațiile noastre, focul, ce putea să se extindă, a fost stins de cetățenii din zonă.

Ar fi vorba despre angajați ai unei societăți comerciale din zonă, care au folosit găleți cu gheață pentru a stinge focul.

Ignoranța Primăriei Capitalei

Clădirea-monument istoric ar fi trebuit să se afle în plin proces de consolidare, însă este în continuare abandonată.

După cum arată imaginile surprinse de reporterii RL, mai multe spații din imobil au fost ocupate ilegal de mai multe persoane.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/investigatii-romania-libera/incognito/exclusiv-nepasarea-lui-nicusor-dan-pune-bucurestenii-in-primejdie-pericol-de-incendiu-in-centrul-istoric-al-capitalei-foto/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending