Connect with us

Economie

RL: Adrian Câciu, veste bună despre investițiile străine directe din primele două luni ale anului

Published

on

Ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, anunță că investițiile străine directe au ajuns în primele două luni ale anului la aproape un miliard de euro, fapt care reprezintă „cea mai concretă dovadă de încredere în economia României”.

„Cea mai concretă dovadă de încredere în economia României: investiţii străine directe de aproape un miliard de euro în primele două luni ale anului! Este o creștere de aproape 10% față de perioada similară din 2021! Faptul că investitorii străini au decis să trimită mai mulți bani în țara noastră este un semnal esențial pentru mediul de afaceri international”, scrie pe Facebook Adrian Câciu, potrivit bugetul.ro.

Adrian Câciu spune că investițiile străine din primele două luni arată că țara noastră are un mare potențial de dezvoltare

El apreciază că arată că economia din România are un uriaș potențial de dezvoltare și că există un cadru fiscal atractiv și competitiv.

„De aceea, vom continua dialogul cu mediul de afaceri fiindcă vrem ca derularea proiectelor de investiții să se finalizeze mai rapid și cu mai puțină birocrație”, conchide Câciu.

Source Link : https://romanialibera.ro/economie/adrian-caciu-veste-buna-despre-investitiile-straine-directe-din-primele-doua-luni-ale-anului/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending