Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: Smiley, colaborare inedită. Cu cine cântă artistul

Published

on

Smiley schimbă registrul muzical. Artistul lansează pe toate platformele de streaming „Fii tot ce poţi”, un feat neaşteptat cu Şatra B.E.N.Z. şi marchează astfel o colaborare „şocantă” pentru industria muzicală.

„Fii tot ce poţi” a apărut într-una dintre taberele de creaţie ale echipei, într-un moment de bine, de recunoştinţă pentru muzică, prieteni şi viaţă. „A fost un moment în care cu toţii ne-am dat seama cât suntem de norocoşi că avem muzica şi de cât de puţine avem nevoie pentru a fi de fapt fericiţi. N-o să uit momentul în care cântam cu toţii piesa asta şi eram pur şi simplu fericiţi”, dezvăluie Smiley.

„Eu nu vreau bani mulţi, vreau cât să-mi ajungă, vreau dragoste cât să dau la toţi, Viaţa e un dar ce nu vine cu fundă şi eşti dator să fii tot ce poţi” spune refrenul celei mai noi piese Smiley pe care i-a invitat să cânte împreună pe nimeni alţii decât pe artiştii de la Şatra B.E.N.Z.: „Frumuseţea muzicii vine şi din puterea ei de a uni lumi, de a face compatibile stilurile diferite, de a aduce împreună oameni care simt la fel, dar se exprimă unic. Îmi plac Şatra B.E.N.Z. şi a fost o superexperienţă întâlnirea cu ei. A fost foarte cool că toată lumea din jurul nostru făcea ochii mari când auzea că lucrăm împreună la o piesă şi se tot întrebau unde-i legătura. Ei bine, o să râdeţi, noi ai simţit-o de la prima sesiune de creaţie, de la primele înregistrări şi abia aşteptăm să auzim reacţiile voastre. În plus, cei care îi ascultă pe băieţii din Şatra B.E.N.Z., printre care mă număr şi eu, aşteaptă de vreo 2 ani ca ei să scoată ceva nou împreună şi iată că a venit momentul.”, povesteşte artistul despre colaborarea cu Super Ed, Keed, Lu-K Beats, Nosfe, cei patru artişti din trupa Şatra B.E.N.Z.

Source Link : https://okmagazine.ro/smiley-colaborare-inedita-cu-cine-canta-artistul/a20667314

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending