Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Mihai Trăistariu a fost prădat de hoţi: “Tocmai am prins 20 de infractori!”

Published

on

Artistul este foc şi pară, după ce câţiva turişti i-au vandalizat apartamentele de la malul mării şi au plecat cu câteva bunuri.

Părea că, odată cu noul său business din Mamaia, cele câteva apartamente pe care le închiriază turiştilor la malul mării, Mihai Trăistariu se va relansa puternic în afaceri. Şi, cel puţin, a reuşit să se pună pe linia de plutire, după ce pandemia i-a sistat activitatea artistică şi nici şcoala sa de canto nu mai producea profitul de altădată.

Venirea primăverii şi a temperaturilor ridicate erau şi ele încurajatoare pentru micul său business, Mihai Trăistariu spunând că e destul de mulţumit că are mereu clienţi. Dar iată că, tocmai acum, în perioada liberelor de Paşte şi de 1 mai, când ar fi trebuit să fie pe val, artistul are mai mult de păgubit, decât de câştigat. Şi asta pentru că turiştii sosiţi recent l-au lăsat cu multe daune.

Imaginea lui Mihai Trăistariu ţinând pe braţ mai multe lenjerii de pat părea destul de “inofensivă”, până să-i citim postarea plină de amărăciune: “Știți de ce am fața asta? Tocmai am prins 20 de infractori!”, şi-a început el mesajul de pe Facebook. “Ei bine, lenjeriile pe care le vedeți în brațele mele au fost recuperate de la turiștii CARE-AU PLECAT ACASĂ CU ELE, AZI DIMINEAȚĂ. Of, Doamne! Ce țară avem!!! Și câtă sărăcie să fie în România, încât să pleci cu lenjeria de la hotel după tine?!, ne-a elucidat el.

Source Link : https://okmagazine.ro/vedete/news/mihai-traistariu-am-vrut-sa-fiu-de-treaba-dar-589576.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending