Connect with us

Lifestyle

OK! Magazine: Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce soția lui Dani Oțil a numit-o ”bunică” într-un roast incendiar la ”iUmor”

Published

on

Mihaela Rădulescu pare să rămână rece la cuvintele Gabrielei Prisăcariu, care au devenit virale în showbiz-ul românesc.

Diva de la Monaco pare prea puțin afectată de momentul umoristic ironic în care a fost inclusă de către soția fostului iubit, Dani Oțil.

Roast-urile sunt categorisite drept comedie cu insulte și sunt cunoscute în întreagă lume pentru vulgaritate, dar totuși, în SUA este considerată o onoare acțiunea de a fi roast-uit. Să nu uităm că reacțiile pot fi neașteptate, amintiți-vă celebra scenă de la Oscaruri, când Will Smith și-a pierdut cumpătul, după ce Chris Rock a făcut o glumă la adresa soției sale.

Dimpotrivă, Mihaela își vede liniștită de viață, și nu a intrat în polemici, ci a preferat să distribuie postarea fiului său, Ayan, de care este incredibil de mândră.

Exact acum un an, Dani Oțil a vorbit la rândul său, într-un podcast, despre Mihaela. El a mărturisit că oamenii îl luau în derâdere de multe ori pentru faptul că avea o parteneră de viață mai matură, moment în care le răspundea ironic că are în telefon imagini cu soțiile lor, de aceeași vârstă cu Mihaela, iar diferențele sunt foarte mari, având în vedere că Răduleasca mereu a fost apreciată pentru aspectul său fizic de invidiat.

Source Link : https://okmagazine.ro/lifestyle/mihaela-radulescu-prima-reactie-dupa-ce-sotia-lui-588977.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending