Connect with us

Royals

OK! Magazine: “Harry e un idiot!” Thomas Markle își atacă din nou ginerele. De ce vrea să se vadă cu Prințul Charles

Published

on

Thomas Markle îi atacă din nou pe Meghan și Harry Bărbatul își critică ginerele pentru felul în care îl tratează pe Prințul Charles, cu care are convingerea că are câteva puncte comune.

Markle, care nu a participat la nunta lui Harry și Meghan în 2018, deoarece se recupera după o intervenție chirurgicală la inimă și a avut o relație tensionată cu cuplul, a spus, de asemenea, că speră să repare relația cu ei.

Tatăl lui Meghan Markle a dezvăluit că va merge în Marea Britanie pentru a marca Jubileul de platină al Reginei. Cu toate acestea, în timpul interviului său pentru GB News, Markle a spus că speră că „gestul măreț” îi va permite să se „reunească” cu fiica sa, pentru care a devenit o fantomă. El a sugerat, de asemenea, că și-ar dori să-și cunoască nepoții, pe  Archie și Liliibet, și „rudele regale” .

„Abia aștept. Îmi voi arăta respectul pentru Regină și mă voi asigura că înțelege că întreaga mea familie îi respectă pe membrii regali. Admirăm Anglia, îi admirăm pe ei și vrem să știe acest lucru”, a spus Thomas Markle. Markle a subliniat că vrea să-i mulțumească prințului Charles pentru că i-a condus fiica la altar. „Îmi doresc să-l cunosc pe Prințul Charles și să-i mulțumesc că mi-a condus fiica la altar. Vreau să ne întâlnim și să vorbim, pentru că mi se pare că avem multe în comun. Amândoi am fost dați deoparte de copii”, a spus bărbatul.

Cu toate acestea, în legătură cu Ducele și Ducesa de Sussex, Markle a precizat că nu este sigur dacă își doresc să îl vadă.

Source Link : https://okmagazine.ro/royals/harry-e-un-idiot-thomas-markle-isi-ataca-din-nou-589366.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending