Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: FOTO Ce ţinute mulate au purtat surorile Venus şi Serena Williams la nunta din familia Beckham

Published

on

Cel mai aşteptat eveniment al lunii a avut loc în Florida, unde prietenii soţilor Beckham s-au reunit la nunta fiului cel mare al acestora.

Ziua în care Brooklyn Beckham şi Nicola Peltz şi-au spus “Da” în cea mai luxoasă locaţie din Palm Beach a fost şi una în care starurile s-au reunit la unul dintre puţinele evenimente neoficiale din pandemie. O nuntă despre care apropiaţii familiei Beckham spun că ar fi costat 3,5 milioane de dolari.

La un asemenea eveniment, care ar fi trebuit să aibă un dress code black tie, surorile Venus şi Serena Williams au interpretat în manieră proprie rigorile vestimentare şi au apărut în cele mai mulate ţinute.

Dacă voiai s-o depistezi imediat pe Serena Williams (40) în toată acea mulţime de invitaţi, nici nu ţi-ar fi fost greu, de vreme ce jucătoarea de tenis a ales să poarte o rochie într-o puternică nuanţă de fuchsia, lungă, dar cu un mare şliţ pe picior.

Source Link : https://okmagazine.ro/foto-ce-tinute-mulate-au-purtat-surorile-venus-si-serena-williams-la-nunta-din-familia-beckham/a20669813

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending