Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: Ela Crăciun a împlinit 40 de ani. Cadoul fabulos primit de vedetă

Published

on

Ela Crăciun a avut parte de o surpriză de proporţii din partea familiei şi a prietenilor apropiaţi, care şi-au propus să îi ofere la împlinirea vârstei de 40 de ani un cadou de-a dreptul spectaculos: o vacanţă surpriză într-o destinaţie necunoscută.

Asemenea vedetelor de la Hollywood care doar se urcă în avion şi pornesc către o destinaţie secretă, prezentatoarea tv a aflat doar în momentul în care a aterizat că se află în Sicilia şi că urmează să se cazeze într-un castel şi să se bucure de un weekend fabulos într-o zonă superbă din sudul Italiei.

,,I-am spus prietenei mele Magda, că anul acesta mi-ar plăcea să fiu surprinsă şi vreau să mărturisesc că toţi prietenii meu s-au agitat extraordinar de tare, la fel şi sora mea, totul ca eu să primesc un cadou memorabil de ziua mea. Şi aşa a şi fost. Nu am ştiut până în momentul în care am aterizat unde mergem. Chiar am vrut să fiu surprinsă şi să mă bucur de locul în care mergeam. Au ales Sicilia, Taormina. A fost chiar o zi memorabilă, pe care nu o să o uit niciodată, o zi pe care am petrecut-o alături de oameni dragi. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, ne-am odihnit şi încărcat bateriile, iar pentru mine va rămâne pentru totdeauna o zi de neuitat”, a declarat Ela Crăciun despre cadoul inedit primit de ziua ei.

Dacă pentru mulţi schimbarea prefixului este ceva presupune şi multe rezoluţii, planuri măreţe sau chiar nostalgii, nu este cazul Elei Crăciun care se declară extrem de încântată de evoluţia noii sale cărţi şi deja începe lucrul pentru un al patrulea volum. Mai mult decât atât, îndrăgita mămică vrea să se bucure pe cât posibil de momentul prezent şi fiecare clipă petrecută alături de cei dragi.

Source Link : https://okmagazine.ro/ela-craciun-a-implinit-40-de-ani-cadoul-fabulos-primit-de-vedeta/a20673940

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending