Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: Dan Negru revine pe sticlă. “Am construit cel mai spectaculos decor şi îl vom popula cu oamenii care nu aveau loc la TV până acum”

Published

on

Dan Negru va avea de trei ori pe săptămână emisiune la Kanal D

Simpaticul prezentator ne aduce “Jocul cuvintelor”, cel mai simplu de înţeles quiz show din istoria televiziunii,  începând din 20 aprilie, de la 22:30, de miercuri până vineri.

Filmările au început într-un platou spectaculos, special construit pentru acest show, iar concurenţii sunt gata să demonstreze că deţin acele calităţi care să le aducă râvnitele premii, dar şi bucuria de a se juca cu sensurile şi cuvintele, alături de unul dintre cei mai iubiţi prezentatori de televiziune din România.

“Am construit cel mai spectaculos decor de quiz din România şi îl vom popula cu oamenii isteţi, care nu aveau loc la TV până acum”, spune Negru.

În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se vor afla faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa de a face conexiunile potrivite sunt acele ingrediente care îi oferă oricărui participant şansa găsirii cuvântului corect. Dan Negru dă definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia! Participanţii au la dispoziţie 4 minute pentru a afla 14 cuvinte, în urma definiţiilor primite chiar de la prezentatorul show-ului. Efortul concurenţilor va fi răsplătit cu premii importante în bani, dacă aceştia reuşesc să afle răspunsurile corecte.

Source Link : https://okmagazine.ro/dan-negru-revine-pe-sticla-am-construit-cel-mai-spectaculos-decor-si-il-vom-popula-cu-oamenii-care-nu-aveau-loc-la-tv-pana-acum/a20672856

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending