Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: Ce pregăteşte Ioana Dichiseanu în amintirea tatălui său, marele actor Ion Dichiseanu

Published

on

I-a vegheat paşii ca nimeni altul, iar lucrurile pe care le-au trăit împreună îi vor alina întotdeauna suferinţa. Ioana Dichiseanu şi-a împlinit un mare vis, a pus bazele uni festival care va purta numele tatălui său.

”Mai există oameni care susţin arta. La Adjud, în perioada 20 mai- 22 mai 2022 va avea loc Festivalul Ion Dichiseanu. Vor fi trei zile frumoase alcătuite din teatru, film, muzică şi… dragoste de viaţă! Iar acest eveniment nu putea să aibă loc făra primăria Adjudului, primarul Nechifor Florin şi Andrei Giurgia”, a mărturisit Ioana Dichiseanu pe o pagină de socializare.

“Tata şi-ar fi dorit să mai scrie o carte. Din păcate, nu a mai fost să fie. Din fericire, relaţia noastră, fiind atât de strânsă, îmi acordă un drept moral de a scrie o carte pentru el. Aici mă va ajuta Adi, din două motive: este un maestru al condeiului, dar şi serile petrecute “la poveşti”, în compania tatei, fac din el un soi de confident al său.

În acest fel, atât eu cât şi Adi, ştim exact ceea ce i-ar fi plăcut tatei să povestească sau ce ar fi dorit sa păstreze pentru el, pentru că era de o decenţă nemaiîntâlnită. Ceea ce ştiu sigur este ca îmi doresc sa evidenţiez latura sa umană, dar în acelaşi timp forţa sa interioară, “neomenească”,  a declarat Ioana Dichiseanu pentru Click.ro

Source Link : https://okmagazine.ro/ce-pregateste-ioana-dichiseanu-in-amintirea-tatalui-sau-marele-actor-ion-dichiseanu/a20664809

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending