Connect with us

Investigatii

RL: EXCLUSIV. Primăria Capitalei nu respectă contractele cu asociațiile de proprietari privind termoficarea

Published

on

Multe asociații de proprietari acuză administrația publică locală condusă de Nicușor Dan că nu respectă contractele semnate privind livrarea serviciului de termoficare.

Apar dovezi tot mai clare ce demonstrează nerespectarea contractelor semnate cu asociațiile de proprietari din Capitală cu Compania Municipală Termoenergetica, instituție subordonată Primăriei Municipiului București (PMB).

Președintele unei asociații de proprietari a unui bloc de locuințe din zona Bulevardului 1 Decembrie 1918 din sectorul 3 al Capitalei le-a arătat reporterilor cotidianului național “România liberă” cum prevederile contractului pe care îl are încheiat cu Termoenergetica nu sunt respectate de către compania municipală.

Sub temperatura minimă prevăzută

Mai exact, dispozitivele ce măsoară temperatura agentului termic, pe conducta de la subsolul blocului, înainte de a intra în circuitul caloriferelor, indică valori mai mici decât cea minimă prevăzută în contractul cu Termoenergetica.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/investigatii-romania-libera/incognito/exclusiv-primaria-capitalei-nu-respecta-contractele-cu-asociatiile-de-proprietari-privind-termoficarea/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending