Connect with us

Investigatii

RL: EXCLUSIV Mesajele prin care PSD își învață politicienii ce să zică în media despre prețurile la Energie. Zid în spatele electricianului de la ANRE care câștigă 12.000 euro/lună

Published

on

În plină criză a facturilor la energie, PSD își învață policienii să spună în spațiul public, în presă, la TV sau pe rețelele sociale că ANRE, instituția condusă de un fost deputat PSD propulsat de Liviu Dragnea, nu are nicio responsabilitate și aruncă toată criza din energie pe umerii PNL.

“România liberă” a intrat în posesia mesajelor pe care sediul central al PSD din Șoseaua Kiseleff nr.10 le-a trimis politicienilor săi.

Ghidul de mesaje trebuie folosit de politicienii PSD astfel încât în postările lor sau în declarațiile lor, aceștia să repete mesajul partidului.

De altfel, ghidul de mesaje de astăzi conține referințe la prețurile la energie și la prețurile RCA.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/investigatii-romania-libera/incognito/exclusiv-mesajele-prin-care-psd-isi-invata-politicienii-ce-sa-zica-in-media-despre-preturile-la-energie-zid-in-spatele-electricianului-de-la-anre-care-castiga-12-000-euro-luna/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending