Connect with us

Investigatii

RL: Drept la replică. Vicepreședinta Curții de Apel explică de ce și-a dat demisia. Fostul soț a golit conturile și a lăsat-o pe străzi cu doi copii!

Published

on

Judecătoarea Mirela Croitoru, magistrat la Curtea de Apel București, a transmis redacției „România liberă” un drept la replică, în care își prezintă punctul de vedere față de informațiile transmise în presă cu privire la ea, în ultimele zile.

Judecătoarea Mirela Croitoru confirmă că și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte la Curtea de Apel București. „În legătură cu demisia din funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Bucureşti, arăt că am considerat necesar să iau această decizie, pentru a separa ştirile din presă legate de viaţa mea personală de imaginea instanţei”, precizează judecătoarea Mirela Croitoru.

Știrile din presă se refereau, printre altele, la faptul că judecătoarea Mirela Croitoru ar urma să fie promovată de la Curtea de Apel la ICCJ. Judecătoarea a fost deja admisă ca fiind eligibilă pentru ICCJ. Detalii aici.

Prezentăm integral dreptul la replică pe care ni l-a transmis doamna judecător Mirela Croitoru.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/investigatii-romania-libera/drept-la-replica-vicepresedinta-curtii-de-apel-explica-de-ce-si-a-dat-demisia/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending