Connect with us

În politică

PNL dă fără milă în Rafila. Atac din partea lui Ionuț Stroe

Published

on

Deputatul și purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe lansează un nou atac, din partea partidului său, la adresa ministrului PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, fără să-l numească.

„Am ajuns, astăzi, aproape la borna de 10.000 de cazuri noi de infectări cu Sars-Cov-2, o creștere de peste 8 ori ori față de acum 15 zile, imediat după Crăciun.

În puțin peste două săptămâni avem o creștere uriașă, care pune la îndoială pregătirea făcută de Ministerul Sănătății în fața valului 5, unul care aduce sute de mii de cazuri în alte țări din Europa.

Ca un optimist, privind ce se întâmplă afară, eu încă aștept să văd care sunt aceste măsuri în domeniul sănătății pentru protejarea populației, din partea ministerului? Cum oprim creșterea numărului de cazuri?

Pentru că rezultatele până acum sunt proaste.

Cât de real mai este interesul Ministerului Sănătății pentru pandemie câtă vreme, înainte de sărbători, opțiunea din partea ministrului a fost să venim cu alte relaxări, ca și cum nimic nu s-ar întâmpla, iar acum doar tace și doar face unele informări.

Source Link : https://evz.ro/pnl-da-fara-mila-in-rafila-atac-din-partea-lui-ionut-stroe.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending