Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Vacanţă de coşmar pentru Speak şi Ştefania. Cei doi au făcut COVID şi sunt carantinaţi în condiţii mizere în Jakarta

Published

on

Testaţi pozitiv chiar înainte de-a se îmbarca în avionul către următoarea lor destinaţie, cei doi sunt nevoiţi să rămână în carantină în Jakarta.

După un sejur incredibil petrecut în decorul luxuriant al insulei Seychelles, Speak şi Ştefania sperau să-şi continue aventura în ţările calde tocmai în Bali, numai că, după ce au fost testaţi pozitiv pe aeroport, planurile lor au fost date peste cap. Momentan, cei doi se află în carantină în Jakarta, Indonezia, după ce s-au infectat cu virusul Covid-19.

Ca o ironie, Speak se întreba “Să mai vin acasă?”, iar Ştefania spunea într-o postare că “Sunt recunoscătoare pentru tot, pentru cum a început 2022, sunt recunoscătoare în avans pentru ce a pregătit 2022”.

Din păcate, dintre cele 5-6 hoteluri puse la dispoziţie de autorităţile indoneziene pentru astfel de situaţii, Speak şi Ştefania au nimerit într-unul complet insalubru, cu camere cu igrasie.

Source Link : https://okmagazine.ro/vacanta-de-cosmar-pentru-speak-si-stefania-cei-doi-au-facut-covid-si-sunt-carantinati-in-conditii-mizere-in-jakarta/a20568711

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending