Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Priyanka Chopra şi Nick Jonas au devenit părinţi cu ajutorul unei mame surogat

Published

on

Unul dintre cele mai iubite cupluri de peste Ocean îşi poate ţine, în sfârşit, bebeluşul în braţe.

De acum, casa celor două staruri hollywoodiene va fi animată de scâncetele bebeluşului pe care l-au aşteptat atât de mult. Priyanka Chopra şi Nick Jonas sunt copleşiţi de fericire că au devenit părinţi, chiar şi cu ajutorul unei mame surogat. Anunţul a fost făcut pe reţelele sociale de către actriţa în vârstă de 39 de ani, al cărei cont de Instagram este urmărit de peste 73 de milioane de fani.

Deşi nu a fost dezvăluit niciun detaliu cu privire la mama surogat ori la sexul copilului, o sursă a declarat pentru “Page Six” că Nick Jonas şi Priyanka Chopra sunt părinţii unei fetiţe.

Cei doi au ţinut să împărtăşească vestea cu fanii internauţi, cărora le-au cerut să le respecte dorinţa de-a păstra o parte din informaţii private. ”Suntem încântaţi să vă anunţăm că am adus pe lume un copil cu ajutorul unei mame surogat. Vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în timpul acestei perioade speciale pentru noi, deoarece ne vom concentra mai mult asupra familiei noastre. Vă mulţumim foarte mult.”

Source Link : https://okmagazine.ro/priyanka-chopra-si-nick-jonas-au-devenit-parinti-cu-ajutorul-unei-mame-surogat/a20565692

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending