Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Megan Fox a fost cerută în căsătorie de MGK, într-un cadru exotic, de vis: ”Am spus Da şi ne-am băut sângele unul altuia”

Published

on

Se căsătoresc şi au pecetluit convenţia în cel mai original mod. Actriţa a făcut anunţul pe pagina sa de socializare.

MGK a cerut-o de nevastă într-un cadru exotic în Puerto Rico, lângă zona de spa a luxosului hotel Ritz-Carlton, potrivit PageSix. Nu este totuşi clar dacă şi-au băut sângele unul altuia înainte sau după terapiile spa sau poate au fost incluse în pachet?

Apartamentele la acest hotel de lux se pot închiria cu 2300 de dolari pe noapte în luna ianuarie, de exemplu. Cuplul a anunţat miercuri că MGK, în vârstă de 31 de ani, pe numele adevărat Colson Baker, a cerut-o în căsătorie pe Megan pe 11 ianuarie, după 1 an şi jumătate de când şi-au început relaţia. Actriţa a postat filmuleţul cererii în căsătorie şi a scris: ”Nu suntem conştienţi de sacrificiile necesare într-o relaţie, dar suntem intoxicaţi de iubire. Şi de karma. Cumva, un an şi jumătate mai târziu, după ce am trecut împreună prin iad, după ce am râs mai mult decât credeam că e posibil, m-a cerut de nevastă”, a explicat Fox.

Source Link : https://okmagazine.ro/megan-fox-a-fost-ceruta-in-casatorie-de-mgk-intr-un-cadru-exotic-de-vis-am-spus-da-si-ne-am-baut-sangele-unul-altuia/a20549672

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending