Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: Ela Crăciun, vacanţă de coşmar în Egipt

Published

on

Ela Crăciun a mers imediat după Crăciun într-o vacanţă în Egipt, alături de prieteni şi familie.

Chiar dacă entuziasmul tuturor a fost la cote maxime, lucrurile aveau să ia o cu totul altă întorsătură odată ajunşi la destinaţie, când programul de vizitare intens şi condiţiile de cazare precare şi-au spus cuvântul.

,,Dacă nu eşti genul de persoană aventuroasă şi căreia să-i placă să se trezească „cu noaptea în cap”, atunci a merge cu grupul nu este cea mai bună variantă. Nici noi nu suntem matinali şi nu ne place să ne facă altcineva programul, dar a fost o experienţă pentru care suntem recunoscători. Ştim ce nu o să mai alegem data viitoare”, spune Ela Crăciun pe blog despre deplasarea sa recentă în Egipt.

O destinaţie tare dragă ei, Egiptul i-a adus aminte îndrăgitei prezentatoare tv şi antrenoare de parenting de prima ei excursie în tărâmul piramidelor, de acum 17 ani, când a văzut cu totul alţi ochi acestă destinaţie. Aceste frumoase amintiri au dus-o pe Ela Crăciun cu gândul la răsfăţul de care se bucurau zeiţele egiptene, care au inspirat-o să aleagă un remediu perfect pentru a-şi reveni după o asemenea vacanţă.  Preţ de câteva ore bune ea a ales să se izoleze de toţi şi toate la SPA.

Source Link : https://okmagazine.ro/ela-craciun-vacanta-de-cosmar-in-egipt/a20551716

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending