Connect with us

Vedete

OK! Magazine: După 10 ani, Dan Helciug concurează la Eurovision! Piesa lui a ajuns în semifinala naţională

Published

on

La finalul unui an pandemic greu, artistul se simte revitalizat de această reuşită muzicală.

Dan Helciug (47) şi-a pus mari speranţe în piesa „241”, prezentată la preselecţia naţională Eurovision. Iar vestea că a fost selectată în semifinală a venit ca o mică victorie la capătul unei perioade în care a trebuit să stea departe de scenă, din raţiuni pandemice.

“Interesant… Am intrat în concurs. Sunt singurul matematician din listă. O să am nevoie de susţinerea voastră”, scria Dan Helciug pe pagina sa în decembrie, cu două zile înainte de Crăciun.

„Piesa cu care particip la Eurovision se numeşte «241» şi e de pe albumul la care lucrez acum, un nou concept de rock electronic, folk indie, ceva de genul ăsta, dar oricum, este un experiment ce fac. Am piesa în română, dar i-am făcut text în engleză, având în vedere că e pentru Eurovision. N-am mai participat cu o piesă la Eurovision de 10 ani. Am prezentat şi am fost invitat să cânt”, a spus el pentru click.ro.

Source Link : https://okmagazine.ro/dupa-10-ani-dan-helciug-concureaza-la-eurovision-piesa-lui-a-ajuns-in-semifinala-nationala/a20549411

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending