Connect with us

INTERNATIONAL

EVZ: Ungurii dau marea lovitură! Toată Europa e în stare de șoc. Întâlnire de gradul zero cu Putin

Published

on

În plină tensiune provocată de Rusia în Ucraina, premierul Ungariei, Viktor Orban, se va întâlni cu Vladimir Putin, liderul de la Kremlin, pentru a discuta mai multe probleme.

Într-un context internațional foarte tensionat, Viktor Orban, premierul Ungariei, se va întâlni la data de 1 februarie cu Vladimir Putin, președintele Rusiei.

Cei doi lideri vor discuta despre dezvoltarea centralei nucleare de la Paks, producţia în Ungaria a vaccinului anticovid Sputnik-V, precum şi despre livrările de gaz rusesc către ţara vecină.

Întâlnire la începutul lunii februarie între Viktor Orban și Vladimir Putin

Bunele relaţii dintre Orbán şi Putin sunt cunoscute, cei doi de şase ori s-au întâlnit în ultimii șase ani (de trei ori la Budapesta şi de trei ori la Moscova) Cu o singură excepţie (august 2017, când şeful statului rus a venit la Budapesta pentru a urmări campionatul mondial de judo), întâlnirile dintre cei doi au avut loc la sfârşitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie. Am putea spune deci, că este o vizită tradiţională, nimic spectaculos.

Source Link : https://evz.ro/ungurii-dau-marea-lovitura-toata-europa-e-in-stare-de-soc-intalnire-de-gradul-zero-cu-putin.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending