Connect with us

INTERNATIONAL

EVZ: Un post TV australian l-a făcut praf pe Novak Djokovic: un mincinos viclean, un nenorocit

Published

on

Doi prezentatori de știri, de profil înalt, au fost surprinși într-un schimb de replici în afara studioului de televiziune, în timp ce îl atacau pe Novak Djokovic și criticau problemele sale cu viza. Scenele au fost filmate și publicate online. Reprezentanții postului TV au reacționat cu furie față de demersul ilegal și au demarat o anchetă în acest sens.

Postul de televiziune australian Channel 7 a reacționat cu furie după ce prezentatorii Mike Amor și Rebecca Maddern au fost surprinși criticându-l pe Novak Djokovic. În imaginile în care prezentatorii postului TV, cu sediul la Melbourne, vorbesc despre lupta starului tenisului pentru a intra în țară și a concura la Australian Open, se aude cum aceștia îl cataloghează pe numărul 1 mondial drept un „nenorocit” și îl acuză că și-a falsificat formularele de intrare la frontieră.

Scurgere de informații de la un post TV australian important

Directorul de știri și afaceri publice al postului TV, Craig McPherson, a declarat într-un comunicat: „Înregistrarea ilegală a fost o conversație privată între doi colegi. A fost un act viclean și laș, care a încălcat legislația privind dispozitivele de ascultare, al cărui autor va fi tratat în consecință atunci când va fi găsit”.

Source Link : https://evz.ro/un-post-tv-australian-l-a-facut-praf-pe-novak-djokovic-un-mincinos-viclean-un-nenorocit.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending