Connect with us

Monden

EVZ: Șoc la Pro TV. Medicii au intervenit de urgență! Stupoare printre telespectatori

Published

on

Competiția Survivor 2022 nu este deloc una ușoară. Probele îi pun în dificultate pe concurenți, iar oboseala și traiul primitiv își pun amprenta asupra lor. Duminică seară, un incident nefericit a avut loc. Andreea Tonciu a anunțat că nu se simte bine și a fost transportată de urgență la spital.

Andreea Tonciu a venit în Republica Dominicană plină de energie. Frumoasa brunetă a mărturisit că vrea să le arate tuturor ce poate, însă această competiție le poate închide gura cârcotașilor care susțin că își editează mult prea mult pozele. A intrat pe traseu la toate probele de până acum și a reușit chiar să aducă câteva puncte echipei.

Duminică s-a pregătit din nou pentru a intra pe un traseu la sol, însă a ajuns de urgență la spital. Andreea Tonciu a anunțat că nu se simte deloc bine și a cerut ajutorul medicilor. Faimoasa nu a putut ajunge până la targă, așa că a fost dusă pe brațe de Robert Negoiță.

Starea de sănătate a Andreei Tonciu nu este deloc una bună. Bruneta a fost întinsă pe targă de către medicii de la Survivor Romnia, fiind în imposibilitatea de ase mișca sau de a vorbi. Pentru că starea sa nu se îmbunătățea, a fost urcată în ambulanță și dusă de urgență la spital.

Source Link : https://evz.ro/soc-la-pro-tv-medicii-au-intervenit-de-urgenta-stupoare-printre-telespectatori.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending