Connect with us

Știri - Social

EVZ: Scandalul facturilor la energie: ”Românii au fost batjocoriți. Să moară de inimă rea”

Published

on

Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni foarte duri pe cei care au emis facturilor oamenilor. Mai mult, jurnalistul spune că aşa-zisa liberalizare a prețului la energie a fost făcută cu scopul ca oamenii să fie  batjocoriți în ultimul hal.

Cristian Tudor Popescu consideră că după liberalizarea prețului la energie a avut un scop precis: ca oamenii să fie  batjocoriți şi se miră de faptul că până acum nimeni nu a fost sancționat pentru facturile greșite.

Cristian Tudor Popescu: „În ce privește acest spectacol grotesc al facturilor la energie din România. Eu nu vreau să intru în detalii tehnice – plafonare, compensare, cum e mai bine, cât să fie, 80 de bani kWh, nu vreau să intru în așa ceva.

Ce vreau să observ, pe bază de logică. Până acum, au fost batjocoriți oameni într-un fel insuportabil cu aceste facturi, care sunt declarate acum eronate. Facturi greșite, pe care au apărut niște sume imense. Cum i-a apărut unei doamne, pensionare la Iași 6,7 milioane de euro pe factură”,  a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Source Link : https://evz.ro/ctp-nemilos-cu-cei-care-au-emis-facturile-trebuie-sa-plateasca-agresiunea-e-fals-si-inselaciune.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending