Connect with us

Monden

EVZ: Război pe salarii la Antena 1. Dan Negru e pregătit să bată palma: „E o chestiune de ore, azi decide”

Published

on

Cel mai longeviv prezentator de televiziune de la Antena 1 este pregătit să semneze contractul cu o nouă companie de pe piața media. Șefii Antenei poartă un aprig război, încercând să-l convingă pe Dan Negru să nu plece. Tensiunile ar avea rădăcini mai adânci însă, potrivit unor surse care au susținut că există conflicte pe tema veniturilor încasate de angajați.

Dan Negru e gata să semneze un nou contract, după ce a decis să plece de la Antena 1. Prezentatorul de televiziune care a înregistrat cele mai mari audiențe de-a lungul carierei sale cochetează, după 22 de ani la Antena, cu Kanal D, deținut de compania Dogan și unde ar urma să fie realizator.

Momentan, informația circulă pe surse, iar Dan Negru nu a dorit să o comenteze. Plecarea prezentatorului vine într-un moment în care managementul postului Antena 1 este controlat de oameni aduși din Pro TV.

Șefii Antena 1 negociază cu Dan Negru

Actualii șefi ai lui Dan Negru nu sunt foarte mulțumiți de decizia luată de prezentatorul de televiziune și încearcă în orice fel să-l convingă pe acesta să renunțe la planurile privind demisia sa de la Antena 1. Potrivit unor surse, șefii Antena i-au propus lui Dan Negru inclusiv noi proiecte care se pare, însă, că nu sunt foarte convingătoare.

Source Link : https://evz.ro/razboi-pe-salarii-la-antena1-dan-negru-e-pregatit-sa-bata-palma-e-o-chestiune-de-ore-azi-decide.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending