Connect with us

INTERNATIONAL

EVZ: Planurile care vizează și România! Analiză la sânge despre butoiul cu pulbere al Europei

Published

on

România este vizată de planurile care se fac în jurul unui conflict ce pare a fi iminent: cel dintre Rusia, Ucraina și forțele care vor fi implicate militar.

Tim Marshall, jurnalist la prestigioasa televiziune americană CNN, a făcut o analiză temeinică a planurilor pe care le are Rusia în privința invaziei din Ucraina. „Pentru a înţelege mai bine tensiunile dintre NATO şi Rusia din cauza Ucraina, merită să privim în istorie şi o cercetare amănunţită a hărţii. În timpul Războiului Rece, Europa a fost împărţită mai mult sau mai puţin în două, ţările NATO în vest, Pactul de la Varşovia dominat de Rusia în est”, a spus jurnalistul, în timpul analizei care a fost prezentată și în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire” de la Antena 3.

Analiză amănunțită despre posibila invazie a Rusiei în Ucraina

„Dar după Războiul Rece, ţară după ţară a vrut să se alăture NATO, până la graniţele Rusiei. Ca să înţelegem de ce Rusia este îngrijorată de acest lucru avem nevoie de o hartă topografică.

Source Link : https://evz.ro/planurile-care-vizeaza-si-romania-analiza-la-sange-despre-butoiul-cu-pulbere-al-europei.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending