Connect with us

Monden

EVZ: Mare divă pe Instagram, filmată în Cartierul Roșu din Amsterdam! A fost dată în fapt de fosta lui Bodi, cu care e în război. Video

Published

on

Două dive de Instagram, cu sute de mii de urmăritori și pretenții de influencer, au intrat într-un război murdar. E vorba despre fosta iubită a lui Alex Bodi, Bianca Iordache, și Miss Allena.

Bianca Iordache, cunoscută ca fosta lui Bodi și ca sosia Biancăi Drăgușanu, a pus toate tunurile pe o altă divă din mediul online, pe Miss Allena.

Cele două s-au certat îngrozitor după ce s-au bârfit la mesele din oraș, iar acum au decis să se răzbune reciproc pe Instastory-uri.

Noaptea trecută, răfuiala a atins apogeul. Bianca Iordache (foto) a publicat un video cu Miss Allena în cartierul roșu din Amsterdam. Îmbrăcată provocator, în desuuri sexy, cea despre care Bianca Iordache susține că este Allena face show în celebrul loc.

Source Link : https://evz.ro/mare-diva-pe-instagram-filmata-in-cartierul-rosu-din-amsterdam-a-fost-data-in-fapt-de-fosta-lui-bodi-cu-care-e-in-razboi-video.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending