Connect with us

În politică

EVZ: Klaus Iohannis a rămas înmărmurit. Nu se aștepta la așa ceva. Șoc total la Cotroceni

Published

on

Președintele Klaus Iohannis este aproape inexistent în spațiul public, în condițiile în care românii așteaptă un mesaj din partea sa în legătură cu posibilul conflict dintre Rusia și Ucraina.

Fostul premier al României Adrian Năstase a formulat mai multe critici la adresa președintelui Klaus Iohannis. În opinia acestuia, faptul că șeful statului evită să se pronunțe cu privire la tensiunile dintre Rusia și NATO, alianță din care facem parte, sporește lipsa de încredere a populației în instituțiile statului,

Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) pentru miercuri, când americanii vor fi luat o decizie în legătură cu conflictul care se prefigurează la granița ruso-ucraineană.

„Uitaţi-vă la Iohannis, pentru mine este de neînţeles. Oamenii sunt preocupaţi că ar putea să înceapă un război, că săptămâna viitoare americanii răspund la un ultimatum al ruşilor, iar Iohannis stabileşte ca dată pentru şedinţa CSAT miercurea viitoare. Aceasta, în loc să o fixeze astăzi sau poate mâine, în aşa fel încât să poată răspunde un mesaj în vederea redactării unor răspunsuri. Toate aceste lucruri împreună ne dau o imagine dezastruoasă a instituţiilor statului şi de aici un stat eşuat, cum ar zice Iohannis”, a comentat Adrian Năstase, conform capital.ro.

Source Link : https://evz.ro/klaus-iohannis-a-ramas-inmarmurit-nu-se-astepta-la-asa-ceva-soc-total-la-cotroceni.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending