Connect with us

JUSTITIE

EVZ: Irina Tănase e terminată! Dragnea i-a făcut probleme mari. De ce a mers la DNA

Published

on

S-a aflat motivul pentru care fosta iubită a lui Liviu Dragnea a fost audiată vineri, 21 ianuarie, de către procurorii de la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Totul are legătură cu apartamentul de lângă Palatul Parlamentului, în care fostul președinte al PSD s-a refugiat după ce a fost eliberat de după gratii.

Se răzbună Liviu Dragnea pe femeia despre care ar fi susținut că l-ar fi înșelat? Irina Tănase a ajuns în fața procurorilor, vineri, pentru a da explicații în legătură cu apartamentul în care fostul președinte PSD s-a mutat după ce a fost eliberat din închisoare. Iar asta chiar după tumultoasa despărțire dintre cei doi foști iubiți, care se pregăteau chiar de nuntă.

Se răzbună Liviu Dragnea pe fosta iubită?

Din ultimele informații apărute în spațiul public pe acest subiect, Liviu Dragnea ar fi aflat din perioada în care se afla după gratii că iubita sa de la vremea respectivă, Irina Tănase, îl înșală. Ulterior, după ce a fost eliberat, el a descoperit că partenera sa avea și o altă relație. Fostul lider al PSD ar fi angajat un detectiv particular și atunci când bănuielile au devenit certitudini, relația s-a frânt.

El s-a retras câteva zile la Alexandria, apoi a decis să anunțe public despărțirea, în cadrul unei postări pe contul de Facebook. Liviu Dragnea a întrerupt orice comunicare cu Irina după ce detectivul i-a confirmat totul. I-a ignorat toate telefoanele primite, i-a luat mașina pe care o conducea și pe care i-o împrumutase și s-a mutat câteva zile din apartamentul pe care amândoi îl împărțeau, în București, ca să îi dea timp tinerei să părăsească imobilul.

Source Link : https://evz.ro/irina-tanase-e-terminata-dragnea-i-a-facut-probleme-mari-de-ce-a-mers-la-dna.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending