Connect with us

INTERNATIONAL

EVZ: Glumele pe seama măsurilor anti-COVID sunt interzise. Cine nu respectă legea riscă să ajungă în spatele gratiilor

Published

on

Emiratele Arabe Unite nu acceptă niciun fel de ironie asupra deciziilor luate cu privire la virusul SARS-Cov-2. Tocmai din acest motiv au decis să îi pedepsească aspru pe cei care glumesc pe seama măsurilor anti-COVID. Cetățenii care nu se supun regulilor vor fi sancționați cu amendă sau riscă să ajungă la închisoare.

După ce pe rețelele de socializare au apărut fotografii și înregistrări video care ironizează măsurile anti-COVID, autoritățile din Emiratele Arabe Unite au luat o decizie radicală. Toți cei care râd de măsurile împotriva virusului vor fi sancționați cu amendă sau cu închisoare, în funcție de gravitatea faptei.

Potrivit Parchetului federal, utilizatorii de rețele sociale ar putea fi trași la răspundere pentru postările pe care le fac, dacă ironizează măsurile impuse de autorități anti-COVID. Noile reglementări prevăz pedepse cu amenzi de 200.000 de dirhami (circa 47.000 de euro) sau cel puțin doi ani de închisoare pentru publicarea de informații false cu privire la pandemie.

Source Link : https://evz.ro/glumele-pe-seama-masurilor-anti-covid-sunt-interzise-cine-nu-respecta-legea-risca-sa-ajunga-in-spatele-gratiilor.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending